Intima Panel

Intima PANEL fiksni tuš paneli

Intima PANEL su fiksni tuš paneli i pregrade. Fiksni tuš paneli najčešće se koriste tamo gde nema prostora ili potrebe za vratima na tuš kabini. Odlikuju se modernim dizajnom i jednostavnošću. Fiksni tuš paneli su moderna alternativa za tuš zavese.

Fiksni tuš paneli su jeftini, jednostavni za ugradnju i laki za održavanje. Korišćenjem fiksnih tuš panela postiže se utisak veće prostranosti kupatila. Izrađujemo fiksne tuš panele prilagođene dimenzijama Vašeg kupatila.

Tehnologija:
Staklo bez rama i bez ALU ili PVC profila

Staklo:

Kaljeno staklo, 8mm

Kaljena stakla se dobijaju tako što se staklo zagreje na visokoj temperaturi i naglo hladi pri čemu se površinski sloj stakla skuplja, čime se povećava njegova tvrdoća.

Time dobijamo staklo otporno na udarce, vatru, grebanje i slično. Pri pucanju kaljenog stakla komadi stakla ne povređuju onog ko je neposredno njemu izložen, već se raspadaju na veliki broj sitnih komadića.

Kaljena stakla mogu biti i savijena u pravilnim ili nepravilnim radijusima.

Kaljena stakla se koriste za staklena vrata, staklene ograde, nadstrešnice, tuš kabine, staklene fasade, kuhinjske dekorativne obloge. Kaljeno staklo može biti bojeno staklo, emajlirano po RAL-u ili obrađeno sito štampom, peskiranjem, direktnom štampom, itd.

Okovi:
Hromirani, u visokom sjaju
Garancija za 100.000 otvaranja/zatvaranja

Dihtovanje:

Klasa A

KLASA A: samo sa gumom (vertikalno i horizontalno). Karakteristika ove klase dihtovanja je da dihtovanje nije idealno, voda mora izaći u manjoj ili većoj meri.

Aplikacije:
Emajlirano staklo
Peskiranje po motivu
PVC nalepnice
Staklo u boji

Održavanje:
Antiplaque zaštita od vode i kamenca (opciono)
Uputstvo za upotrebu i održavanje

Garancija kvaliteta:
Obezbeđeno uzimanje mera i montaža
Garancija 2 godine

Intima PANEL modeli: