Intima Slide

Intima SLIDE tuš kabine sa kliznim vratima

Intima SLIDE su tuš kabine sa kliznim vratima. Kod tuš kabina sa kliznim vratima otvaranje je u stranu, iza jednog ili više fiksnih delova.

Okovi i šine za klizanje stakla mogu biti kružni ili četvrtasti. Okov je u visokom sjaju, dodatne opcije su različite boje i vrste obrade. Minimalna preporučena širina otvora je 105 cm.

Tehnologija:
Staklo bez rama i bez ALU ili PVC profila

Staklo:

Kaljeno staklo, 8mm

Kaljena stakla se dobijaju tako što se staklo zagreje na visokoj temperaturi i naglo hladi pri čemu se površinski sloj stakla skuplja, čime se povećava njegova tvrdoća.

Time dobijamo staklo otporno na udarce, vatru, grebanje i slično. Pri pucanju kaljenog stakla komadi stakla ne povređuju onog ko je neposredno njemu izložen, već se raspadaju na veliki broj sitnih komadića.

Kaljena stakla mogu biti i savijena u pravilnim ili nepravilnim radijusima.

Kaljena stakla se koriste za staklena vrata, staklene ograde, nadstrešnice, tuš kabine, staklene fasade, kuhinjske dekorativne obloge. Kaljeno staklo može biti bojeno staklo, emajlirano po RAL-u ili obrađeno sito štampom, peskiranjem, direktnom štampom, itd.

Okovi:
Hromirani, u visokom sjaju
Garancija za 100.000 otvaranja/zatvaranja

Dihtovanje:

Klasa B

KLASA B: dihtovanje pomoću seta za dihtovanje (prag 10mm ispod vrata). Voda uopšte ne prolazi ili prolazi u minimalnim količinama.

Aplikacije:
Emajlirano staklo
Peskiranje po motivu
PVC nalepnice
Staklo u boji

Održavanje:
Antiplaque zaštita od vode i kamenca (opciono)
Uputstvo za upotrebu i održavanje

Garancija kvaliteta:
Obezbeđeno uzimanje mera i montaža
Garancija 2 godine

Intima SLIDE modeli: